Το blog μας είχε πριν κάποιες μέρες τα πρώτα του γενέθλια!
Δεν του έφτιαξα τούρτα για να γιορτάσει.
Η περίοδος ήταν και συνεχίζει να είναι λίγο πιεσμένη τον τελευταίο καιρό με μετακομίσεις, δουλειά και την εξεταστική να πλησιάζει και  να με κατακλύζει το άγχος! Τρία μαθήματα έμειναν, ελπίζω τέλη Φεβρουαρίου να φτιάξω μια μεγάααααλη τούρτα για να γιορτάσω επιτέλους την απόκτηση του πτυχίου.
Τα πράγματα είναι μάλλον δύσκολα εκεί έξω… δεδομένου ότι ο κύκλος των φίλων δεν είναι και ιδιαίτερα μεγάλος, είναι εντυπωσιακό όταν τρεις φίλοι μου ψάχνουν για δουλειά εδώ και μήνες και δε βρίσκουν τίποτα!Και να πεις ότι έχουν και τίποτα υψήλες προσδοκίες…Τέλος πάντων, βλέπω από το Φεβρουάριο να μπαίνω κι εγώ σ’αυτή την ομάδα, αλλά δεν πειράζει.
Στην ουσία κάνω αυτό το update  ώστε αν μας διαβάζει κάποιος εκεί έξω να ξέρει. Συνεχίζουμε και μαγειρεύουμε και όταν βρεθεί ο χρόνος θα γίνουν και τα post.
Σήμερα λέω να φτιάξω γιουβαρλάκια, ότι πρέπει για μια χειμωνιάτικη μέρα όπως αυτή.
Μια πρόταση για ταινία σχετική με όλους εμάς που μας αρέσει η μαγειρική έιναι το Julie & Julia. Μπορείτε εδώ να δείτε την πλοκή της ταινίας και ότι άλλο σας ενδιαφέρει. Το είδα πρόσφατα και γέμισε το μυαλό μου με καινούριες ιδέες για συνταγές, μυρωδιές που σου σπάζουν τη μύτη και όνειρα για τραπεζώματα με φίλους έστω και χωρίς καμία αφορμή. Αυτά είναι και τα καλύτερα.
Λοιπόν, μέχρι να τα ξαναπούμε με μια καινούρια γαστριμαργική απόπειρα καλές μαγειρικές και έχετε στο νου σας ότι ένα νόστιμο φαγητό θέλει ότι κι εμείς, αγάπη, φροντίδα και προδέρμ!

Advertisements